Hrana i piće - UlikaRovinj

Naš BARBA DANILO je prilično poznat lokal.

Lokal koji je godinama bio prvi ili među prva tri lokala u Rovinju i Istri po Tripadvisoru, lokal kojem je Falstaff redovno dodjeljivao devedesetak bodova , redovno bivao uvršten u sve relevantne turističke vodiče, uvršten u 100 najboljih hrvatskih restorana u publikaciji “Dobra Hrana”, lokal koji je ušao u srca mnogih naših gostiju, lokal u kojem se eksperimentiralo, spajalo tradicionalnu s modernom kuhinjom, lokal koji je ugostio i Emanuele Scarella, velikog talijanskog Chefa s 2 Michelinove zvjezdice, lokal u kojem smo uživali, u kojem smo se smijali, svađali, izmišljali, učili, podučavali, lokal kojeg smo živjeli, malo će se promjeniti na neko vrijeme.

BarbaDanilo postaje ležerniji lokal.

Jedan dio lokala ostaje vjeran fine diningu sa puno manjim menijem nego prijašnjih godina i u puno ležernijoj atmosferi nego do sada. Drugi dio lokala će funkcionirati kao aperitiv/tapas/wine/relax kombinacija.

www.BarbaDanilo.com

 

Pića

Barba Danilo je zamišljen kao lokal u kojem ćete moči isprobati ponajbolja istarska vina renomiranih istarskih vinara. Imat ćete priliku uživati u vrhunskim Malvazijama, Chardonnayima, Teranima, Borgonjama, Cuveeima kao i, naravno, bezalkoholnim pićima, toplim napitcima, craft i lager pivama, koktelima…

Hrana

I dalje ćemo kuhati samo u nešto manjem i jednostavnijem obliku.

Dobar dio naših specijaliteta će i dalje biti na meniju kao fine dining ili u obliku tapasa.
Veseli nas izazov prezentacije tipičnih namirnica i jela u novim oblicima.

Doručak

NAJVAŽNIJI OBROK U DANU

Doručak vam dostavljamo direktno u smještajnu jedinicu.
Piknik košara s raznoraznim istarskim delicijama, croissant, kava ili čaj, domaća marmelada i još štošta bit će vam dostavljena svako jutro u B&B Suite kao i u mobilne kućice ili na parcele.

Nadoplata za doručak košaricu za 2 osobe je 90,00 Kn (u B&B je doručak uključen u cijenu).