Hrana i piće - UlikaRovinj

Naš BARBA DANILO je prilično poznat lokal.

Lokal koji je godinama bio prvi ili među prva tri lokala u Rovinju i Istri po Tripadvisoru, lokal kojem je Falstaff redovno dodjeljivao devedesetak bodova , redovno bivao uvršten u sve relevantne turističke vodiče, uvršten u 100 najboljih hrvatskih restorana u publikaciji “Dobra Hrana”, lokal koji je ušao u srca mnogih naših gostiju, lokal u kojem se eksperimentiralo, spajalo tradicionalnu s modernom kuhinjom, lokal koji je ugostio i Emanuele Scarella, velikog talijanskog Chefa s 2 Michelinove zvjezdice, lokal u kojem smo uživali, u kojem smo se smijali, svađali, izmišljali, učili, podučavali, lokal kojeg smo živjeli, malo će se promjeniti na neko vrijeme.
BarbaDanilo postaje ležerniji lokal sa elementima vinskog bara i kušaonom najpoznatijih istarskih vina i maslinovih ulja. Kuhat ćemo i dalje ali u nešto manjoj i jednostavnijoj mjeri, jelovnik će biti puno manji nego do sada. U sklopu novog BarbaDanila djelovat će i dnevni pool bar na kojem ćete moći uživati čitav dan u vrhunskim vinima, osvježavajućim pićima, laganim jelima, desertima…

Relax/Gourmet/Wine Barba Danilo

 

Pića

Barba Danilo je zamišljen kao lokal u kojem ćete moči isprobati ponajbolja istarska vina renomiranih istarskih vinara. Imat ćete priliku uživati u vrhunskim Malvazijama, Chardonnayima, Teranima, Borgonjama, Cuveeima kao i, naravno, bezalkoholnim pićima, toplim napitcima, craft i lager pivama, koktelima…

Hrana

I dalje ćemo kuhati samo u nešto manjem i jednostavnijem obliku. Dobar dio naših specijaliteta će i dalje biti na meniju u jednostavnijem obliku poput tapasa.Veseli nas izazov prezentacije tipičnih namirnica i jela u novim oblicima.

Doručak

NAJVAŽNIJI OBROK U DANU

Doručak vam dostavljamo direktno u smještajnu jedinicu.
Piknik košara s raznoraznim istarskim delicijama, croissant, kava ili čaj, domaća marmelada i još štošta bit će vam dostavljena svako jutro u B&B Suite kao i u mobilne kućice ili na parcele.Nadoplata za doručak (za 2 osobe) je 70,00 Kn (u B&B je doručak uključen u cijenu).