Kućni red - UlikaRovinj

Poštovani gosti, dobrodošli u naše mobilne kućice!

Kako bi Vaš boravak u našim kućicama ovog „posebnog ljeta 2021“ bio što ugodniji i sigurniji, prilagodili smo naš kućni red u skladu sa preporukama mjerodavnih institucija.

CAMPING 2023 KUĆNI RED

vidi kućni red...

IZBOR MJESTA U KAMPU Mjesta u kampu određuju zaposlenici kampa, uz poštivanje Vaših želja. Izbor mjesta ovisi  o rezervacijama. Zadržavamo pravo intervencije i premještaja. Na dan dolaska parcela je na raspolaganju gostu od 12:00 sati.

 PRIJAVA, OBRAČUN I ODJAVA Prilikom prijave potrebno je predočenje važeće osobne iskaznice ili putovnice za svakog pojedinog gosta, uključujući i djecu.

Na dan odlaska parcelu treba napustiti do 12:00. Za napuštanje parcele nakon 12:00  biti će naplaćen još jedan dan boravka. Blagajna recepcije otvorena je od 8:00.  Obračun i uplatu možete obaviti na dan odlaska, ali preporučamo da to učinite dan ranije kako biste izbjegli eventualno čekanje.

 POSTAVLJANJE ŠATORA I PREDŠATORA Postavljanje šatora i predšatora dozvoljava se od 8:00 do 22:00. Molimo Vas da ne kopate kanale na parceli, a ukoliko ste prisiljeni to učiniti, pri odlasku dovedite prostor u prvotno stanje. Izabrani prostor ne ograđujte. Posebno napominjemo da poštujete i ne oštećujete vegetaciju u kampu.

 STRUJA 220V – max. 6A Za priključenje ili isključenje struje obratite se recepciji kampa. Priključak ili isključak struje vrši za to odgovorna osoba našeg kampa. U vašem je interesu da to osobno ne obavljate.

 VRIJEME MIRA Molimo Vas za potpuni mir i tišinu od 24:00 do 08:00 i od 14:00 do 18:00. U tom periodu isključite radio, TV, i ostale uređaje. Istovremeno skrećemo Vam pozornost da vodite računa o Vašoj djeci i kućnim ljubimcima.

 DJECA Naš je kamp osmišljen za parove koji vole relax i mir I kao takav nije interesantan djeci. Obzirom na mnoga pravila kao zabrana trčanja I igranja po glavnoj ulici, stroga pravila ponašanja na bazenu I sl. želimo da budete unaprijed informirani jer najmanje što želimo je razočarati vašu djecu. Uprava kampa nije odgovorna za ozljede osoba i štete stvarima tijekom korištenja igračka i bazena. Djeca moraju biti u pratnji roditelja.

 ČISTOĆA Zbog trenutne situacije s COVID 19 molimo vas da još više pažnje posvetite higijeni i čistoći kampa i posebice sanitarnog čvora. Zbog maksimalne sigurnosti vas gostiju i našeg osoblja molimo vas da se pridržavate preporuka nadležnih institucija a posebno obaveznog razmaka od 1,5 m i dezinficiranja ruku prije ulaska u bilo koju zatvorenu prostoriju u kampu.
Otpadnu vodu iz prikolice sakupljajte u posudu i ne ostavljajte da otječe u zemlju, već izlijte u kemijski wc koji se nalazi iza sanitarnih prostora.

Ostavljajte korištene prostore onako kako biste željeli da ih i pronađete. Kontejner za smeće se nalazi na ulazu u kamp.

 KUĆNI LJUBIMCI  Molimo vlasnike da svoje kućne ljubimce drže vezane, te da ih redovito, zbog nužne potrebe, izvode van kampa. Osoblje kampa ljubazno moli da ljubimci ne ometaju susjede, koji ne moraju biti ljubitelji životinja. Pse nemojte puštati same u kampu. Za neprijavljenog kućnog ljubimca kazna je 700,00 Kn.

 PROMET U KAMPU Maksimalna brzina kretanja je 20 km/h. Pješaci u kampu imaju prednost u odnosu na vozila. Od 24:00 do 07:00 promet u kampu je zabranjen. Ukoliko se vraćate u kamp iza 24:00, vozilo ostavite van kampa. Glavni ulaz je otvoren od 7:00 do 24:00. Vrata će biti otvorena samo za hitne slučajeve.

 IZGUBLJENE – PRONAĐENE STVARI Za izgubljene predmete obratite se recepciji kampa. Ukoliko ste pronašli ostavljene – zaboravljene predmete, molimo Vas da iste odmah predate na recepciji.

 PRANJE AUTOMOBILA Pranje automobila na bilo kojem prostoru unutar kampa nije dozvoljeno.

 LOŽENJE VATRE Loženje vatre je zbog opasnosti od požara zakonom zabranjeno! Upute o korištenju roštilja dobit ćete na recepciji.

 UPOTREBA ZAJEDNIČKIH OBJEKATA Sa instalacijama namijenjenim općoj upotrebi trebate pažljivo rukovati. Ukoliko pronađete kvar molimo Vas da obavijestite recepciju.

 POSJETITELJI Zbog COVID 19 situacije posjete osoba koje nisu gosti našeg kampa TRENUTNO NISU DOZVOLJENE. Neprijavljenim posjetiteljima biti će naplaćena kazna od 700,00 kn

GLAMPING 2023 KUĆNI RED

vidi kućni red...

DOLAZAK/ODLAZAK Na dan dolaska kućica je na raspolaganju gostu od 15:00 sati. Na dan odlaska mobilnu kućicu treba napustiti do 10:00 sati. Zadržavanje u kućici nakon tog vremena uvjetuje plaćanje dodatnog dana.

PRIJAVA/ODJAVA Svaki gost dužan je osobnim dokumentom prijaviti svoj boravak na recepciji kampa. Kako bi se izbjegle gužve na recepciji zbog COVID 19 situacije, molimo vas da račun podmirite minimalno 1 dan prije odlaska. Na dan odlaska gosta vrši se kontrola mobilne kućice. U slučaju nastale štete ili nestanka predmeta iz sitnog inventara plaća se naknada.

PROMET Maksimalna brzina kretanja vozila  u kampu je 20 kmH te je promet od 24:00 do 07:00 strogo zabranjen. Ukoliko se u kamp vraćate iza 24:00 dužni ste vozilo ostaviti izvan kampa.

Na jednu smještajnu jedinicu dobiva se kartica/daljinski za ulaz i izlaz iz kampa. Kartica se na kraju boravka vraća na recepciju, a za izgubljenu karticu/daljinski plaća se naknada od 30,00 eura.

VRIJEME ODMORA Vrijeme noćnog odmora u kampu započinje u 24:00 sata i traje do 08:00 sati a dnevnog od 14:00 do 18:00. U tom se vremenu gosti mole na poštivanje primjerenog mira i tišine.

KUĆNI LJUBIMCI Boravak kućnih ljubimaca je dozvoljen u PET FRIENDLY smještajnim jedinicama (BB09 i BB10) a strogo zabranjen u ostalim BB smještajnim jedinicama (BB01 – BB08). U „Comfort“ smještajnim jedinicama kućni ljubimci su dozvoljeni na upit te molimo vlasnike da svoje ljubimce drže vezane. Sve vlasnike molimo da ljubimce  redovito vode van kampa zbog obavljanja nužde. Osoblje kampa ljubazno moli da psi ne ometaju susjede koji ne moraju biti ljubitelji životinja. Molimo vlasnike da svoje ljubimce drže vezane izvan svojih smještajnih jedinica, te da ih redovito vode van kampa zbog obavljanja nužde. Osoblje kampa ljubazno moli da psi ne ometaju susjede koji ne moraju biti ljubitelji životinja.

ČIŠĆENJE MOBILNIH KUĆICA Zbog COVID 19 situacije trenutno NE SMIJEMO pružati uslugu dnevnog čišćenja mobilnih kućica.

  • SMEĆE – Kantu sa smećem ste dužni sami prazniti. Kontejner za smeće u koji ćete odlagati zavezanu vrećicu se nalazi na samom ulazu u kamp.
  • POSTELJINA – Posteljina se mjenja svaki dan boravka. Posteljinu ste dužni sami skinuti s kreveta i staviti u PLAVU vreću koju ćete nači u ormaru. Istu ćete odložiti pored mobilne kućice najkasnije do 12:00 a spremačica će vam dostaviti novu posteljinu koju ćete sami mjenjati.***
  • RUČNICI – Ručnici se mijenjaju svaki 3. dan boravka. Ručnike ste dužni staviti u BIJELU vreću koju ćete nači u ormaru. Istu ćete odložiti pored mobilne kućice najkasnije do 12:00 a spremačica će vam dostaviti novi set ručnika na terasu.***
  • TOALETNI PAPIR – Obratite se osoblju recepcije za nadopunu istog.
  • ŠAMPONI, KAPSULE ZA KAVU (BB mobilne kućice) – Obratite se osoblju recepcije za nadopunu istih.

*** U slučaju potrebe za češćim mjenjanjem ručnika, posteljine ili vrećica obratite se na recepciju.

OPREMU, UREĐAJE I INVENTAR u mobilnoj kućici dužni ste upotrebljavati kao dobar domaćin te na odlasku ostaviti u zatečenom stanju. Eventualne kvarove i oštećenja dužni ste prijaviti odmah na recepciji. Inventar i uređaje dozvoljeno je koristiti isključivo unutar mobilne kućice i na pripadajućem vanjskom prostoru. Zbog COVID 19 situacije STROGO je zabranjeno inventar (ručnike, dekice, čaše i sl.) iznositi na bazen ili na plažu.

PUŠENJE Pušenje je strogo zabranjeno unutar mobilnih kućica. Dozvoljeno je pušenje na terasama i na pripadajućem vanjskom prostoru.

KLIMA UREĐAJ Zbog COVID 19 situacije preporučuje se minimalno korištenje klima uređaja. Strogo je zabranjeno koristiti klima uređaj ako su vrata i prozori smještajne jedinice otvoreni ili kada ne boravite u mobilnoj kućici.

DORUČAK Doručak je u BB (bed & breakfast) uključen u cijenu i dostavlja se direktno u mobilnu kućicu. Molimo Vas da na recepciji dogovorite vrijeme kada želite da Vam pic-nic košarica bude dostavljena. Poželjno je da gosti koji imaju poseban režim ishrane (gluten free, alergije,…) unaprijed najave isti.

POSJETITELJI I NEPRIJAVLJENI GOSTI U mobilnoj kućici nije dozvoljen boravak niti noćenje gostiju koji nisu prijavljeni kao gosti u objektu „Kamp Ulika“.

Zbog COVID 19 situacije posjete osoba koje nisu gosti kampa NISU DOZVOLJENE.

OSTALO.

„Kamp Ulika“ ne snosi odgovornost za vrijednosti ostavljene u mobilnoj kućici.

„Kamp Ulika“  zadržava pravo, u osobitim okolnostima, u odsutnosti gostiju, ulaziti u njihovu jedinicu, ako primjeti da je njegov ulazak neophodan kako bi se spriječila eventualna šteta, te osobito kada opravdano sumnja na grubo kršenje pravila kućnog reda. U slučaju takvog interventnog ulaska u vrijeme odsutnosti gostiju, vlasnik će goste obavijestiti o vremenu i razlogu ulaska u mobilnu kućicu. Ovo se pravo ne odnosi na osoblje zaduženo za održavanje čistoće koje obavlja svoj posao ulaskom u mobilnu kućicu.

 

COVID 19 VAŽNO

  • ISTARSKA ŽUPANIJA Epidemiolog u pripravnosti +385/995294455
  • ZZJZ Istarska županija+385/98441821
  • Informacije na našoj recepciji +385/52 817 320

 

Hvala  na razumijevanju.Želimo Vam ugodan boravak!