Kućni red - UlikaRovinj

Ove, “posebne 2020.”, godine na snazi je dorađeni kućni red koji je u skladu s COVID 19 napucima izdanim od strane nadležnih institucija. Pri dolasku ćete biti upoznati s novostima.

Zadovoljstvo nam je zaželjeti Vam dobrodošlicu i ugodan boravak u našem kampu.

Potrudit ćemo se da udovoljimo svim Vašim željama kako bi Vaš odmor bio ugodan i zanimljiv. Molimo Vas za malo razumijevanja, te Vam ovim kućnim redom želimo dati potrebne informacije kako bi izbjegli eventualne nesporazume.

PRIJAVA, ODJAVA, OBRAČUN, POSJETITELJI…

IZBOR MJESTA U KAMPU

Mjesta u kampu određuju zaposlenici kampa, uz poštivanje Vaših želja. Izbor mjesta ovisi o rezervacijama. Zadržavamo pravo intervencije i premještaja.

PRIJAVA

Prilikom prijave potrebno je predočenje važeće osobne iskaznice ili putovnice za svakog pojedinog gosta, uključujući i djecu

POSJETITELJI

Svi posjetitelji moraju ostaviti svoj dokument na recepciji za vrijeme posjete, te će mu isti biti vraćen prilikom odlaska. Posjete su dozvoljene do 22:00. Posjete duže od 3 sata naplaćuju se 50,00 kn po osobi. Ulaz bez vozila! Posjete su zabranjene od 14:00 do 18:00. Posjetiteljima koji se ne pridržavaju navedenih pravila bit će naplaćeno 700,00 kn kazne.

OBRAČUN I ODJAVA

Molimo da parcele oslobodite najkasnije do 12:00 (Mobile home i kamp-kućicu do 10:00). Za napuštanje kampa nakon 12:00 (10:00) bit će naplaćen još jedan dan boravka. Blagajna recepcije otvorena je od 7:00 do 22:00. Obračun i uplatu možete obaviti na dan odlaska, ali preporučujemo da to učinite dan ranije kako biste izbjegli eventualno čekanje.

DNEVNI MIR, NOĆ, DJECA, PROMET…

VRIJEME MIRA

Molimo Vas za potpuni mir i tišinu od 23:00 do 08:00 i od 14:00 do 18:00. U tom periodu isključite radio, TV, i ostale uređaje. Istovremeno skrećemo Vam pozornost da vodite računa o Vašoj djeci.

DJECA

Uprava kampa nije odgovorna za ozljede osoba i štete stvarima tijekom korištenja igračka i bazena. Djeca moraju biti u pratnji roditelja.

ČISTOĆA

Vodite brigu o čistoći. Otpadnu vodu iz prikolice sakupljajte u posudu i ne ostavljajte da otječe u zemlju, već izlijte u kemijski wc kod sanitarnih prostora. Ostavljajte korištene prostore onako kako biste željeli da ih i pronađete. Kontejner za smeće se nalazi na ulazu u kamp.

PROMET U KAMPU

Maksimalna brzina kretanja je 20 km/h. Pješaci u kampu imaju prednost u odnosu na vozila. Od 24:00 do 07:00 promet u kampu je zabranjen. Ukoliko se vraćate u kamp iza 24:00, vozilo ostavite van kampa. Glavni ulaz je otvoren od 7:00 do 23:00. Vrata će biti otvorena samo za hitne slučajeve.

UPOTREBA ZAJEDNIČKIH OBJEKATA

S instalacijama namijenjenim općoj upotrebi trebate pažljivo rukovati. Ukoliko pronađete kvar molimo Vas da obavijestite recepciju.

SMJEŠTAJ, POSTAVLJANJE ŠATORA, STRUJA…

POSTAVLJANJE ŠATORA I PREDŠATORA

Postavljanje šatora i predšatora dozvoljava se od 8:00 do 23:00. Molimo Vas da ne kopate kanale na parceli, a ukoliko ste prisiljeni to učiniti, pri odlasku dovedite prostor u prvotno stanje. Izabrani prostor ne ograđujete.

STRUJA 220V – max. 6A

Za priključenje ili isključenje struje obratite se recepciji kampa.

Priključivanje ili isključivanje struje vrši za to odgovorna osoba našeg kampa. U vašem je interesu da to osobno ne obavljate.

PSI

Molimo vlasnike pasa da svoje ljubimce drže vezane, te da ih redovito, zbog nužne potrebe, izvode van kampa. Osoblje kampa ljubazno moli da psi ne ometaju susjede, koji ne moraju biti ljubitelji životinja. Pse nemojte puštati same u kampu.

LOŽENJE VATRE

Loženje vatre je zbog opasnosti od požara zakonom zabranjeno! Upute o korištenju roštilja dobit ćete na recepciji

BAZEN I RELAX ZONA

Kako je bazen dio RELAX zone namijenjene opuštanju naših gostiju odredili smo prilično rigorozna pravila,

te je tako ZABRANJENO:

  • skakanje, prskanje i naguravanje
  • unošenje lopti, luftmadraca, igrački, maski i peraja i ostalih sličnih rekvizita
  • unošenje vlastite hrane i staklenih boca i čaša