O nama - UlikaRovinj

“Nerina”, obrt za ugostiteljstvo

Adresa: Polari 25, Rovinj 52210

Telefon: +385 (0)52 817 320

Management: rovinjulika@gmail.com

Reservation office: ulikarovinjinfo@gmail.com

OIB: 59295719207

“Nerina” obrt za ugostiteljstvo posluje u skladu sa zakonima Republike Hrvatske.

O NAMA

Mi smo fameja Zović.

Volimo ove naše krajeve, volimo naš vina i maslinova ulja, našu primorsku kao i našu kontinentalnu kuhinju…. Volimo ovaj mentalitet, atmosferu, način života… volimo turizam i volimo ugostiteljstvo…

Već nekoliko godina slušamo pitanje: “zašto baš Boutique kamp?”

A zašto ne? Smatramo da je istarski kao i hrvatski turizam potrebno razvijati u jednom novom pravcu. Nismo pobornici masovnog i globaliziranog turizma, fast food-a i brze zarade.

Uvijek smo nastojali i prezentirati regiju iz koje potječemo i u kojoj živimo, tu našu magičnu Istru. Želja nam je bila stvoriti mjesto u kojem ćemo spojiti elemente kampa, resorta i hotela kako bi naši gosti proveli savršen odmor. Mjesto u kojem će osjetiti taj naš istarski easy living kroz istarsku gastronomiju, kroz druženje sa nama i našim zaposlenicima te upoznati šarmantnost i atmosferu cijele regije …

Danilo & Nerina

osnivači obrta, naši učitelji, naši najveći kritičari… naši roditelji

Oboje su danas umirovljenici i napokon uživaju u životu nakon više od 50 godina aktivno provedenih u rovinjskom turizmu.
O Danilu (barba Danilu) se već mnogo zna dok je Nerina uvijek bila nekako u sjeni ali je čvrsto pod kontrolom držala naš mali obrt.

1994. uplovili su u poduzetničke vode i otvarali i vodili mnoge rovinjske lokale koji još danas žive u sjećanju mnogih rovinjaca kao Snack Bar Maestral, Caffe bar Carletto ili gostionicu Macondo kao i kamp UlikaRovinj.

Ketlin & Tomislav, Suzana & Sandi

Mi, “djeca”…

Nastavili smo priču naših roditelja na svoj način ali uvijek uz njihovo odobravanje i pokoji savjet.

Prije nekoliko godina smo se okupili… spojili sva naša znanja i iskustva iz ugostiteljske kao i drugih branši i najprije iz ničega stvorili kultnu konobu “Barba Danilo” koju sada zatvaramo jer nam je primaran cilj naš kamp/resort “UlikaRovinj” dovesti do savršenstva.